De beste sportbeha voor een workout is een stevige beha die de beweging van je borsten minimaliseert. Het maakt niet uit welke sport je beoefent en wat voor borsten je hebt. Minimaliseer zoveel mogelijk de bewegingen voor een fijn gevoel.

Sporten


Het maakt niet uit welke sport je beoefend. Een stevige sportbeha is daarbij essentieel. Het maakt niet uit of je kleine of grote borsten hebt. Alle borsten hebben goede ondersteuning nodig.
Voor de studio sport yoga zullen de borsten minder bewegen dan bij hardlopen. Ook als je yoga beoefend is het wel fijn om dat te doen in een stevige sportbeha.

Sportbeha’s hebben een bepaald niveau van ondersteuning. Zo heb je sportbeha’s die niet geschikt zijn voor hardlopen. Het ondersteuningsniveau is daar te laag voor. Dit soort sportbeha’s zijn wel geschikt voor bijvoorbeeld yoga. Voor hardlopen heeft Pure Lime jouw perfecte sportbeha.

Compressie Sportbeha


De Compressie Sportbeha van Pure Lime is geschikt voor hoge intensiviteit sporten, zoals hardlopen. Deze sportbeha is gemaakt van stevige stof. Het materiaal dat daarbij wordt gebruikt is Coolmax. Dit materiaal zorgt ervoor dat het zweet direct naar buiten wordt afgevoerd. Dit voelt fijn bij het bewegen en ook de pasvorm draagt hier aan bij. Het is een strakke pasvorm die crossback is te dragen.

Compressie Sportbeha zwart/roze 0098-2620

De sportbeha sluit hoog aan met de steungordel aan de bovenkant. Hierdoor worden de verticale bewegingen van de borsten verminderd. Ook aan de onderkant is een versterkte band aangebracht. De onderband dient als beugel en zorgt voor extra stevigheid. De cups zijn naadloos en zijn niet-elastisch.

Voor iedere cupmaat heeft Pure Lime een goede sportbeha. Groot én klein. Geen excuus meer om te stoppen met sporten door een verkeerde beha. Wij helpen je graag verder.Wil je op de hoogte blijven van aanbiedingen en het laatste nieuws? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste exclusieve acties.

Heb je vragen of opmerkingen? Laat het ons weten. Stuur een e-mail naar info@purelime.nl of bel ons via 0164-231231.