Gratis verzending
betaal achteraf
30 dagen retour
levertijd 1-2 dagen

Onze overtuiging

Vrouwen die ontspannen en zelfverzekerd zijn, hebben meer geluk en succes in het leven

Al vanaf de eerste dag dat we zijn begonnen, op een zolder in Denemarken, geloven we dat sporten meer is dan prestatie. Er zijn namelijk vrouwen die de hele dag door presteren. Een moeder die voor haar kinderen zorgt of een drukke baan heeft. Wij zien en ervaren sport zelf ook niet als de prestatie waar we naar uitkijken. Het is het moment dat we ons hoofd leeg kunnen maken. Ons kunnen ontspannen. Het moment waarop we vrij kunnen zijn en ons goed voelen. Het was daarom nooit ons doel om de best mogelijke sportbeha's en ondergoed te maken. De prestatie staat bij ons namelijk niet bovenaan. Het gaat om dat gevoel. Dat willen we versterken. Onze producten moeten zowel het zelfvertrouwen als de ontspanning van vrouwen stimuleren. Dat was en blijft voor altijd ons doel.

Onze werkwijze

Een sterke focus op mode, comfort en een perfecte pasvorm

Onze focus op mode, comfort en pasvorm is er altijd geweest en zal altijd centraal blijven staan in ons productieproces. Het maakt namelijk niet uit welk product we maken, het gaat er voor ons om wat dit product kan betekenen voor de gebruiker.
Ons doel is altijd om de sportbeha niet alleen mooi, maar vooral comfortabel te maken voor de vrouwen. Dat zorgt er onder andere voor dat we erg goed nadenken over de materialen welke we gebruiken en de plaatsing van stiksels.
Je wil er namelijk niet alleen goed uitzien, maar je vooral ook goed voelen in wat je draagt.

Ons doel

De combinatie van comfort en vrouwelijkheid

Ons doel is om sportbeha's en ondergoed te maken die niet alleen bijzonder comfortabel aanvoelen zodra je het aantrekt, maar waar je vooral een positief zelfbeeld van krijgt zodra je in de spiegel kijkt. De wow-factor zit hem niet in alleen de uitstraling of de comfort, maar in de synergie tussen de twee. Voel je fijn én vrouwelijk. Wij doen elke keer weer ons best dat dit je dit gevoel krijgt met alle Pure Lime producten.