Gratis verzending
betaal achteraf
30 dagen retour
levertijd 1-2 dagen

Met een Sport BH hardlopen

Het dragen van een sport BH voor hardlopen of kortom voor alle andere sporten, is erg belangrijk. Daarom is één van de belangrijkste aandachtspunten voor een vrouw bij het sporten onder andere dat de borsten goed ondersteund worden. Om die reden kan je met het dragen van een sport BH van PureLime de beweging van de borsten tot maar liefst 75% verminderen. Vandaar dat de sport BH’s speciaal zijn ontwikkeld voor de meest zware sportieve belastingen, zoals bijvoorbeeld hardlopen. Daarbij komt nog dat dit model zeer sportief en vrouwelijk oogt.

Waarom met een sport BH  hardlopen

Tijdens het hardlopen, maken je borsten niet alleen ongecontroleerde verticale bewegingen maar ook zijwaartse bewegingen. Door loop- en springbewegingen komt er veel kracht te staan op de huid en het weefsel. Alleen de huid en enkele dieper gelegen rekbare structuren houden de borsten daartoe op hun plaats. Ten gevolge van dat rekt de huid en het weefsel eronder uit, waardoor de borsten onherstelbaar gaan hangen. Bovendien kunnen de opspringende bewegingen van je borsten kunnen ook leiden tot overbelasting van nek en rug.

Optimale ondersteuning en comfortabel materiaal

De PureLime sport BH voor hardlopen is gemaakt van een licht, ademend materiaal en heeft naadloze cups voor een optimaal comfort. Zowel aan de bovenzijde, onderzijde als aan de zijkant van de cups is een verstevigde rand aangebracht die de borsten stevig op hun plaats houden. In combinatie met de brede onderband, zorgt dit voor optimale ondersteuning. Daarnaast zijn de schouderbanden niet-elastisch, daardoor kan het op verschillende manieren gedragen worden en is het verstelbaar in lengte.

Bijzonderheden:

  • Verkrijgbaar in de maten 65 A tot en met 100 J.
  • Gewatteerde, brede, niet-elastische bandjes zijn kruislings te dragen.
  • Naadloze, niet-elastische cups.
  • Cups met vulling.
  • Een extra brede, verstevigde rand aan de onder- en zijkant, die als een beugel functioneert.
  • Brede onderband van 3 cm, voorkomt omhoog kruipen en schuren tegen de huid.
  • Versterkte steungordel op de bovenzijde van de borsten.
  • gemaakt van het ademende en comfortabele materialen.

 

 

Bekijk de onderstaande links hoe je weliswaar jouw sport BH maat kan bepalen. Let er op dat je beha maat al met al per periode kan verschillen. Dit komt omdat je lichaam verandert en daarmee veranderen je borsten ook. Dus meet daarom geregeld of je nog de juiste beha maat hebt.

Juiste Maat sportbeha
Zelf behamaat opmeten
Sportbeha pastips

Ten slotte zijn dit mogelijk voor jou interessante artikelen: