Klantenservice

1. Bestellen

1.1 Betaling

Op de webshop van Pure Lime worden de volgende betaalmethode gehanteerd:

  • Direct bankoverschrijving: via IBAN NL30ABNA0467716463 kunt u de betaling voldoen. Gebruik het bestelnummer als betalingsreferentie. Zodra wij de betaling binnen hebben, wordt de bestelling verzonden.
  • Belfius Direct Net
  • Klarna achteraf betaling
  • iDeal
  • KBC/CBC Betaalknop
  • Bancontact / Mister Cash

1.2 Verzenden
De bestelde artikelen worden binnen 1 tot 4 werkdagen verzonden.

2. Ruilen en retourneren

2.1 Procedure

Mocht uw bestelling helaas niet aan uw wensen voldoen, kunt u uiteraard ruilen of retourneren. Dit kan binnen een termijn van 30 dagen na aflevering van het pakket.
Graag ontvangen wij hiervan een bericht via info@purelime.nl. In het bericht graag het bestelnummer, de reden en aangeven of het om een ruiling of retournering gaat.

Alle artikelen dienen onbeschadigd, met aangehechte labels en in de originele verpakking retour verzonden te worden. Als er aan deze voorwaarde wordt voldaan, wordt uw retour in behandeling genomen.

Bevalt je aankoop niet? Jammer, maar je kan de artikelen tegen een basisvergoeding van €4,95 retour sturen via de meegeleverde retoursticker. Dit bedrag wordt ingehouden van het terug te storten bedrag zodra wij de artikelen retour hebben ontvangen. Volg de meegeleverde instructie die op de achterkant van de pakbon staat aangegeven of klik hier voor meer informatie over retourneren van je bestelling

3. Contact

Vragen of opmerkingen? Wij helpen je graag verder! Vul het contactformulier in.
Bel 0164-231231 voor direct contact of stuur een e-mail naar info@purelime.nl

4. Veel gestelde vragen

4.1 Hoe moet ik de beha wassen?
Voor het behoud van de sport bh kun je de beha het beste op een fijn wasprogramma wassen. Dit is meestal 30 graden of op de hand wassen. Wanneer de sport bh in de wasmachine gaat is het beste om de beha in een waszakje te doen.

Lees hier de algemene voorwaarden die Pure Lime hanteert.