Gratis verzending
betaal achteraf
30 dagen retour
levertijd 1-2 dagen

Sport BH voor grote maten

Het kopen van een sport BH voor grote maten kan soms lastig zijn, ze zijn moeilijk te vinden en zien er vaak niet modieus uit. Daarom is het heel belangrijk dat je je fijn en vrouwelijk voelt in een grote maat sport BH. Om die reden heeft Pure Lime ook meerdere modieuze modellen sportbeha’s met een grotere maat tot cup 100J. Zodat alle vrouwen fijn kunnen sporten.

 

Ondersteuning

De ondersteuning van een sport BH voor grote maten varieert. Voor lage intensiviteit, middelmatige en hoge intensiviteit zijn er verschillende modellen sport BH’s beschikbaar. Voor hoge intensiviteit activiteiten raden wij de Pure Lime Compressie en Padded Athletic sportbeha aan. Voor middelmatige en lage intensiviteit is de Support sport BH goed om te dragen.

Materiaal

Het materiaal van de sportbeha’s bestaat uit temperatuur en vochtregulerend materiaal. Dit zorgt ervoor dat het zweet direct van het lichaam wordt afgevoerd naar buiten. Waardoor je temperatuur gelijk blijft en minder zweet. Je behoud alle bewegingsvrijheid tijdens je activiteit.
Daarnaast zit er stretch materiaal in de sportbeha die zorgt ervoor dat de sportbeha strak om het lichaam blijft zitten. Schuren is verleden tijd.

Model

De sport BH’s voor grote maten hebben een extra rij haakjes aan de achterkant van de sportbeha. Dit zorgt dus voor extra stevigheid tijdens de activiteit. Bovendien is de sportbeha te dragen met gekruiste bandjes. Dit kan door het haakje halverwege het bandje. Zo geven de gekruiste bandjes meer stevigheid en ondersteuning van de sportbeha. De sportbeha’s sluiten hoog aan, met daarmee een goede stevigheid. De borsten krijgen hierdoor geen ruimte om uit de beha te gaan. Dus heerlijk kunnen bewegen zonder zorgen wordt hiermee gegarandeerd.

Bekijk de onderstaande links hoe je weliswaar jouw sport BH maat kan bepalen. Let er op dat je beha maat al met al per periode kan verschillen. Dit komt omdat je lichaam verandert en daarmee veranderen je borsten ook. Dus meet daarom geregeld of je nog de juiste beha maat hebt.

Desondanks aarzel niet om contact met ons opnemen via info@purelime.nl of telefonisch op 0164-231231 Wij helpen je graag!

 

Ten slotte zijn dit mogelijk voor jou interessante artikelen: