Gratis verzending
betaal achteraf
30 dagen retour
levertijd 1-2 dagen

Pure Lime Sport BH: belangrijk voor alle actieve vrouwen

 

Met het dragen van een Pure Lime sport bh vermindert de beweging van de borsten tijdens het sporten tot weliswaar 75%. Een gewone beha vermindert daarentegen de beweging van de borsten tot maar gemiddeld 35%. De Pure Lime sport bh’s zijn om die reden door verschillende onafhankelijke consumentenonderzoeken verschillende keren uitgeroepen tot beste sport beha.

 

Ondersteuning

We hebben verschillende modellen sport bh’s op gebied van high, medium en low impact ondersteuning. De keuze voor het juiste model sport bh hangt af van welke sport of activiteit je doet. Tijdens het hardlopen of paardrijden bijvoorbeeld heb je een high impact sport beha nodig, terwijl je bij het wandelen ook met een medium impact sportbeha voldoende ondersteuning hebt. Bij grotere borsten raden we eigenlijk altijd aan om te gaan voor een high impact sport bh, dit om zeker te weten dat je altijd de juiste stevige ondersteuning krijgt voor je borsten.

 

De juiste maat sport beha

Al heb je de allerbeste sport bh aangeschaft die er is in de markt, wanneer je niet de juiste maat draagt zal deze nooit de juiste ondersteuning geven tijdens het sporten. Met alle gevolgen van dien, zoals schuurplekken, pijn aan de borsten, schouders en rug. Op onze pagina: juiste maat sportbeha geven we handige tips om de juiste maat te bepalen.

Maatboog

De modellen zijn verkrijgbaar in de maten 65A tot en met 100J. Bovendien met sluiting voor- of achterzijde. Met onder andere verstelbare, gevulde en kruislings te dragen bandjes. Daarmee heeft Pure Lime voor iedere vrouw de juiste sport beha om in de sporten.

 

Sporten

Het maakt niet uit welke sport je doet, want met de verschillende modellen sport bh’s van Pure Lime zit er altijd wel één bh bij die jou daardoor de juiste ondersteuning geeft. Of dit nu hardlopen, paardrijden, tennis, fitness, voetbal, of hockey is. Al met al heeft Pure Lime voor jou het juiste model met de goede maat. Met als bedoeling om jou het lekker te laten sporten.

 

Gebruikte materialen

Bovendien zijn de Pure Lime sport bh’s zo ontwikkeld dat ze extra ondersteuning geven aan de borsten tijdens het sporten. Want ieder detail / materiaalkeuze is belangrijk om te zorgen dat je optimaal kan sporten. De modellen van Pure Lime zijn daarom alleen gemaakt van de beste vochtregulerende materialen. Zo blijft de huid droog en voelt het comfortabel aan bij het sporten. Daarnaast zijn de beha’s  met naadloze cups en zijpanelen gemaakt, met de bedoeling voor optimaal comfort. Daarbij komt nog dat de beha’s  van hoge kwaliteit zijn en ze  stevige materialen hebben die lang mee gaan. Was na was.

Webshop

Bekijk de onderstaande links hoe je weliswaar jouw sport BH maat kan bepalen. Let er op dat je beha maat al met al per periode kan verschillen. Dit komt omdat je lichaam verandert en daarmee veranderen je borsten ook. Dus meet daarom geregeld of je nog de juiste beha maat hebt.

Desondanks aarzel niet om contact met ons opnemen via info@purelime.nl of telefonisch op 0164-231231 Wij helpen je graag!

Ten slotte zijn dit mogelijk voor jou interessante artikelen: