New Year, New Gear. Zoals de titel al zegt: een nieuw jaar betekend een nieuw garderobe voor je sportkleding. Een nieuw outfit is altijd fijn om weer. Het geeft je zelfvertrouwen en je voelt je er weer fijn in. Wat wil je nog meer?

Sporten kan je niet zonder een stevige sportbeha. Trendy en high level sportbeha’s kunnen niet ontbreken in je kast. Voor alle maten heeft Pure Lime sportbeha’s. Van maat 70A tot en met 100G. Ook als je denkt dat je te kleine borsten hebt voor een leuke sportbeha zit er iets voor je tussen.

Padded Athletic Sportbeha zwart/roze 0095-2620De Padded Athletic sportbeha heeft een hoog ondersteunend niveau. De cups van deze sportbeha zijn voorgevormd. Je tepels zijn niet meer zichtbaar en dat geeft een fijn gevoel. Naast de hoge ondersteuning en de fijne pasvorm is ook de kleur trendy. Het roze randje geeft de sportbeha een modieuze look. Ook al zie je de beha niet onder je sportkleding. Het geeft je een goed gevoel.

Naast sportbeha’s is er ook de kleding collectie. Deze bestaat uit sportkleding en 24/7 collectie. De 24/7 fashion kleding is geschikt voor studio sporten en in je vrije tijd. Van tops tot jackets zitten in de collectie. Aan een fijne pasvorm is ook gedacht, want de items zijn getailleerd. Maak een leuk set en doe vol zelfvertrouwen je workout.

Naadloze Longsleeve grijs 0048-3960Je sportoutfit is niet compleet zonder fijn ondergoed. Naadloos en functioneel is het belangrijkste om vrij in te bewegen. De stoffen van het ondergoed voeren direct het vocht naar buiten af. Daarnaast is het lichtgewicht waardoor je veel bewegingsvrijheid hebt. Deze collectie is multifunctioneel. De tops en shirts zijn in de warme periodes te dragen als bovenkleding en in de koudere periode als basislaag.

Wil je op de hoogte blijven van aanbiedingen en het laatste nieuws? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste exclusieve acties.

Heb je vragen of opmerkingen? Laat het ons weten. Stuur een e-mail naar info@purelime.nl of bel ons via 0164-231231.