Functioneel ondergoed voor een optimaal comfort
De Purelime collectie functioneel ondergoed, kenmerkt zich door een modieuze sportieve look en bestaat uit verschillende modellen shirts, tops, pants en shorts in frisse kleuren. Het ondergoed is gemaakt van het lichte materiaal Polyamide/ Elastane en heeft geen zijnaden. Door de zachte, elastische en soepele stof sluit  het ondergoed perfect aan op het lichaam. Het zit comfortabel en geeft je maximale bewegingsvrijheid zonder irritatie.

Regulerend materiaal
Het sportondergoed van Purelime reguleert de lichaamstemperatuur, waardoor je lichaam warm blijft in koude omstandigheden en koel wanneer de temperatuur stijgt. Het lichte materiaal ademt voor een optimaal comfort. Zweetdruppeltjes worden van de huid naar de buitenzijde van het ondergoed geleid, zodat het snel droogt en goed aanvoelt. Het materiaal is sneldrogend en heeft een ademend en vochtregulerend vermogen.

Wanneer te dragen
Door de modieuze look zijn de kleurrijke tops in warme omstandigheden niet alleen te dragen als ondergoed, maar ook als basisitem in je vrije tijd of tijdens het sporten. In de winter kun je het dragen als thermo onderlaag bij bijvoorbeeld wintersport, running, tennis en diverse andere buitensporten.

Maatvoering
Omdat het materiaal zo elastisch is, bestaat de maatvoering van het functioneel ondergoed uit 3 combinatiematen, namelijk XXS/XS  S/M en  L/XL

In het kort:
Elastische, zachte stof
Geventileerde zijkanten om je koel te houden
Geen irriterende naden
vrouwelijk en zeer rekbaar
regulering van vochtafvoer en de lichaamstemperatuur
Snel drogend

Materiaal: 94% polyamide / 6% elasthan