Gratis verzending
betaal achteraf
30 dagen retour
levertijd 1-2 dagen

Alles over sportbeha's:

De Pure Lime Sportbeha: belangrijk voor alle actieve vrouwen


Borsten bewegen mee wanneer je actief aan het sporten bent. Dat zorgt niet alleen voor pijnlijke borsten. Het kan ook permanente schade aan je borsten veroorzaken. Borsten bestaan uit vet- en bindweefsel, vocht en klieren. Borsten hebben geen spieren die beweging tijdens het sporten op kunnen vangen. Zonder sportbeha hebben de borsten geen ondersteuning, waardoor de trek- en drukkracht die tijdens het sporten op de borsten komen te staan op de lange termijn de huid van de borsten uit zal rekken. Sporten met een normale beha zorgt er dus voor dat je borsten gaan hangen. Wanneer de huid onder de borsten oprekt en de borsten gaan hangen, is deze opgerekte huid niet meer te herstellen. Een sportbeha is daarom noodzakelijk voor de sportende vrouw.
De Pure Lime sportbeha vermindert beweging van borsten tijdens het sporten tot 75%. Een gewone beha vermindert de beweging van de borsten tot maar 35%. De Pure Lime sportbeha is door onafhankelijke consumentenonderzoeken verschillende keren uitgeroepen tot beste sportbeha.

Voor iedere vrouw de juiste sportbeha


Dankzij de verschillende modellen uit de collectie van Pure Lime krijgen alle vrouwen de mogelijkheid om een modieuze en stevige beha te dragen tijdens het sporten. De modellen zijn verkrijgbaar in de maten 65A tot en met 100J. Met sluiting voor- of achterzijde. Verstelbare, gevulde en kruislings te dragen bandjes. Voor iedere vrouw heeft Pure Lime de juiste beha om in de sporten.

Pure Lime materialen


Een gewone beha is niet bedoeld om in te sporten. De Pure Lime sportbeha is juist bedoeld voor extra ondersteuning bij het sporten. Ieder detail is belangrijk bij een goede sportbeha. De materialen van een gewone beha zijn niet berekend op transpiratie. Het materiaal ademt niet en rekt niet mee, waardoor het kan schuren op de huid. Ook heeft de gewone beha beugels die kunnen kunnen irriteren aan de borsten. De modellen van Pure Lime zijn daarom alleen gemaakt van de beste, vochtregulerende materialen als Tactel Aquator en Coolmax. Hiermee blijft de huid droog aanvoelen bij het sporten. De beha’s zijn gemaakt met naadloze cups en zijpanelen voor een optimaal comfort. De beha’s zijn van hoge kwaliteit en hebben stevige materialen die lang mee gaan. Was na was.