Gratis verzending
betaal achteraf
30 dagen retour
levertijd 1-2 dagen

GROTE MAAT SPORTBEHA

Het kopen van een grote maat sportbeha kan soms lastig zijn, ze zijn moeilijk te vinden en zien er vaak niet modieus uit. Het is heel belangrijk dat je je fijn en vrouwelijk voelt in een sportbeha. Daarom heeft Pure Lime ook meerdere modieuze modellen sportbeha’s met een grotere maat tot cup 100J. Zodat alle vrouwen fijn kunnen sporten.

Ondersteuning

De ondersteuning van de sportbeha’s varieert. Voor lage intensiviteit, middelmatige en hoge intensiviteit zijn er grote maten sportbeha’s beschikbaar. Voor hoge intensiviteit activiteiten raden wij de Compressie en Padded Athletic sportbeha aan. Voor middelmatige intensiviteit is de Moulded sportbeha geschikt. Als dagelijkse beha of voor lage intensiviteit is de Support sportbeha goed om te dragen.

Materiaal

Het materiaal van de sportbeha’s bestaat uit temperatuur en vochtregulerend materiaal. Dit zorgt ervoor dat het zweet direct van het lichaam wordt afgevoerd naar buiten. Waardoor je temperatuur gelijk blijft en minder zweet. Je behoud alle bewegingsvrijheid tijdens je activiteit.
Daarnaast zit er stretch materiaal in de sportbeha die zorgt ervoor dat de sportbeha strak om het lichaam blijft zitten. Schuren is verleden tijd.

Model

De grote maten hebben een extra rij haakjes aan de achterkant van de sportbeha. Dit zorgt voor extra stevigheid tijdens de activiteit. De sportbeha is te dragen met gekruiste bandjes. Dit kan door het haakje halverwege het bandje. De gekruiste bandjes geven meer stevigheid en ondersteuning van de sportbeha.
Voor goede stevigheid sluiten de sportbeha’s hoog aan. De borsten krijgen hierdoor geen ruimte om uit de beha te gaan. Heerlijk kunnen bewegen zonder zorgen wordt hiermee gegarandeerd.

Twijfel je over de maat?

Bekijk op de ‘Beha maat meten’-pagina hoe je jouw sportbeha maat opmeet. Let er op dat je beha maat per periode kan verschillen. Dit komt omdat je lichaam veranderd en daarmee ook je borsten. Meet daarom geregeld of je nog de juiste beha maat hebt.
Uiteraard kun je altijd contact met ons opnemen via het contactformulier of telefonisch op 0164-231231
Wij helpen je graag!