Gratis verzending
betaal achteraf
30 dagen retour
levertijd 1-2 dagen

Sport BH voor grote maten

Het kopen van een sport BH voor grote maten kan soms lastig zijn, ze zijn moeilijk te vinden en zien er vaak niet modieus uit. Het is heel belangrijk dat je je fijn en vrouwelijk voelt in een grote maat sport BH. Daarom heeft Pure Lime ook meerdere modieuze modellen sportbeha’s met een grotere maat tot cup 100J. Zodat alle vrouwen fijn kunnen sporten.

 

Ondersteuning

De ondersteuning van een sport BH voor grote maten varieert. Voor lage intensiviteit, middelmatige en hoge intensiviteit zijn er verschillende modellen sport BH’s beschikbaar. Voor hoge intensiviteit activiteiten raden wij de Pure Lime Compressie en Padded Athletic sportbeha aan. Voor middelmatige en lage intensiviteit is de Support sport BH goed om te dragen.

Materiaal

Het materiaal van de sportbeha’s bestaat uit temperatuur en vochtregulerend materiaal. Dit zorgt ervoor dat het zweet direct van het lichaam wordt afgevoerd naar buiten. Waardoor je temperatuur gelijk blijft en minder zweet. Je behoud alle bewegingsvrijheid tijdens je activiteit.
Daarnaast zit er stretch materiaal in de sportbeha die zorgt ervoor dat de sportbeha strak om het lichaam blijft zitten. Schuren is verleden tijd.

 

Model

De sport BH’s voor grote maten hebben een extra rij haakjes aan de achterkant van de sportbeha. Dit zorgt voor extra stevigheid tijdens de activiteit. De sportbeha is te dragen met gekruiste bandjes. Dit kan door het haakje halverwege het bandje. De gekruiste bandjes geven meer stevigheid en ondersteuning van de sportbeha.
Voor goede stevigheid sluiten de sportbeha’s hoog aan. De borsten krijgen hierdoor geen ruimte om uit de beha te gaan. Heerlijk kunnen bewegen zonder zorgen wordt hiermee gegarandeerd.

Bekijk op onderstaande links hoe je jouw sport BH maat kan bepalen. Let er op dat je beha maat per periode kan verschillen. Dit komt omdat je lichaam veranderd en daarmee ook je borsten. Meet daarom geregeld of je nog de juiste beha maat hebt.

Uiteraard kun je altijd contact met ons opnemen via info@purelime.nl of telefonisch op 0164-231231 Wij helpen je graag!