Gratis verzending
betaal achteraf
30 dagen retour
levertijd 1-2 dagen

Sport BH voor hardlopen

Het dragen van een sport BH voor hardlopen of tijdens andere sporten is erg belangrijk. Één van de belangrijkste aandachtspunten voor een vrouw bij het sporten is dat de borsten goed ondersteund worden. Met het dragen van een sport BH van PureLime vermindert de beweging van de borsten tot maar liefst 75%. Deze sport BH’s zijn speciaal ontwikkeld voor de meest zware sportieve belastingen zoals hardlopen. Daarbij oogt dit model zeer sportief en vrouwelijk.

Waarom een sport BH voor hardlopen

Tijdens het hardlopen, maken je borsten ongecontroleerde verticale en zijwaartse bewegingen. Door loop- en springbewegingen komt er veel kracht te staan op de huid en het weefsel. Alleen de huid en enkele dieper gelegen rekbare structuren houden de borsten op hun plaats. Uiteindelijk rekt de huid en het weefsel eronder uit, waardoor de borsten onherstelbaar gaan hangen. De opspringende bewegingen van je borsten kunnen ook leiden tot overbelasting van nek en rug.

Optimale ondersteuning en comfortabel materiaal

De PureLime sport BH voor hardlopen is gemaakt van een licht, ademend materiaal en heeft naadloze cups voor een optimaal comfort. Zowel aan de bovenzijde, onderzijde als aan de zijkant van de cups is een verstevigde rand aangebracht die de borsten stevig op hun plaats houdt. Samen met de brede onderband, zorgt dit voor optimale ondersteuning. De schouderbanden zijn niet-elastisch, kunnen op verschillende manieren gedragen worden en verstelbaar in lengte.

Bijzonderheden:

  • Verkrijgbaar in de maten 65 A tot en met 100 J
  • Gewatteerde, brede, niet-elastische bandjes zijn kruislings te dragen
  • Naadloze, niet-elastische cups
  • Cups met vulling
  • Een extra brede, verstevigde rand aan de onder- en zijkant, die als een beugel functioneert
  • Brede onderband van 3 cm, voorkomt omhoog kruipen en schuren tegen de huid
  • Versterkte steungordel op de bovenzijde van de borsten
  • gemaakt van het ademende en comfortabele materialen

Bekijk via onderstaande links hoe je jouw sport BH maat kan bepalen. Let er op dat je beha maat per periode kan verschillen. Dit komt omdat je lichaam veranderd en daarmee ook je borsten. Meet daarom geregeld of je nog de juiste beha maat hebt.
Juiste Maat sportbeha
Zelf behamaat opmeten
Sportbeha pastips